Over

Weet je op zondag vaak niet wat doen? Of mag je thuis van je mama en papa niet vuil worden? Wil je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken en met je klasgenootjes spelen? Dat -en nog zoveel meer- kan!

Vanaf je in het eerste leerjaar zit, ben je welkom op Chiro Morkhoven. Je kan je er ELKE week komen uitleven, tenzij er een ander evenement van de Chiro plaatsvindt. Als je niet zeker bent of het al dan niet Chiro is, neem dan zeker een kijkje op onze facebook pagina. 

10 september 2023 is het Startdag: de eerste dag van het nieuwe werkingsjaar. Op die dag ben je welkom om voor het eerst van "chiro" te proeven. Je speelt dan een hele namiddag op het dorpsplein van Morkhoven met je leeftijdsgenootjes. Op het einde van de dag kom je ook te weten wie jouw leuke leiders/leidsters worden! Daarna mag je nog enkele keren proberen, zodat je zeker weet of het iets voor jou is. Indien affirmatief, komt jouw leiding met plezier langs voor het papierwerk!

Kan je echter niet wachten tot september? Geen probleem! Je bent altijd (ja, écht altijd) welkom op Chiro Morkhoven! Aarzel zeker niet om een leider/leidster aan te spreken, zodat we je kunnen verderhelpen.

Het lidgeld bedraagt dit jaar €30. 

Als je nog vragen/opmerkingen/tips/... hebt, kan je ons hier altijd contacteren!

Als je 't ons vraagt... Chiro!

Met de allerliefste groetjes,

De leidingsploeg