Over

Weet je op zondag vaak niet wat doen? Of mag je thuis van je mama en papa niet vuil worden? Wil je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken en met je klasgenootjes spelen? Dat -en nog zoveel meer- kan!

Vanaf je in het eerste studiejaar zit, ben je welkom op Chiro Morkhoven. Je kan je er -normaliter- iedere twee weken komen uitleven. En als je niet zeker bent of het al dan niet Chiro is: de activiteitenkalender is steeds up-to-date!

Midden september is het Startdag: de eerste dag van het nieuwe werkingsjaar. Op die dag ben je welkom om voor het eerst van "chiro" te proeven. Je speelt dan een hele namiddag op de chiro in Morkhoven met je leeftijdsgenootjes. Op het einde van de dag kom je ook te weten wie jouw leuke leiders/leidsters worden! Daarna mag je nog enkele keren proberen, zodat je zeker weet of het iets voor jou is. Indien affirmatief, komt jouw leiding met plezier langs voor het papierwerk!

Kan je echter niet wachten tot september? Geen probleem! Je bent altijd (ja, écht altijd) welkom op Chiro Morkhoven! Aarzel zeker niet om een leider/leidster aan te spreken, zodat we je kunnen verderhelpen.

Het lidgeld bedraagt dit jaar €30. 

Als je nog vragen/opmerkingen/tips/... hebt, kan je ons hier altijd contacteren!

Als je 't ons vraagt... Chiro!

Met de allerliefste groetjes,

De leidingsploeg